Kontaktirajte nas

Budite slobodni da nas kontaktirate za sva vaša dodatna pitanja I bilo koju drugu vrstu pomoći. Naš tim vam stoji na raspolaganju I biće nam zadovoljstvo da poslujemo sa vama.

ADRESA

VODOVODSKA 175V, BEOGRAD, 11147

EMAIL

info@torakomerc.rs

TELEFON

TEL/FAX: +381 11 2581 182
+381 11 2581 183
MOB: +381 64 8280 134

TORA KOMERC

Pre tačno 30 godina u našoj zemlji se po prvi put rodila ideja brendinga. Samo godinu dana nakon nje, domaće firme i korporacije su dobile priliku da rade reklamno-propagandne stvari sa svojim logotipom ne izlazeći iz svoje države. U to vreme novonastala porodična firma Tora Komerc, u skromnim uslovima započela je svoju dugogodišnju misiju.

 

Sa jasnom vizijom i napornim radom, naša firma napredovala je iz godinu u godinu. Uporedno s nama napredovala je i tehnologija koju smo pažljivo pratili i uvek bili u koraku sa najmodernijim mašinama za kompletnu uslugu brendiranja i izradu proizvoda. Tržište je veoma brzo prepoznalo našu viziju koja je sa sobom nosila predan rad sa pouzdanim rokovima izrade i kvalitetom usluge.

Godinama iza nas možemo se pohvaliti saradnjom sa najvećim kompanijama koje su godinama u samom vrhu domaćeg, ali i inostranog tržišta. I dan danas logotipi poput Coca cole, Mts-a, Bambija, Knjaz Miloša, Vipa, Freestylera itd. odrađeni našim mašinama na pažljivo odabranim reklamnim proizvodima, mogu se videti širom zemlje i regiona.

U godinama ispred nas, još većim zalaganjem, spremni smo da zajedno sa vašim firmama stvorimo domaće tržište koje će biti u samom vrhu ovog dela sveta.

Mi brendiramo sve!